Családi ház Eladó Gyömrő - Tövesmajor u. 33

Eladó Gyömrő Családi ház
79 m2Alapterület 3 Szoba
16 990 000 FtÁr
Loading... Loading
313979Azonosító
További adatok

800 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2017 Építés éve

Keleti Tájolás

Kizárólagosan a GDN hálózaton keresztül megvételre kínálok Gyömrőn Tövesmajor u.33. szám alatt található 800 nm-es, zártkerti besorolású telket, 79 nm-es, 3 szobás házzal. Az utca ebben az évben aszfaltozva lesz és a csatorna is kiépül. Gyömrő város pályázaton nyert.

A ház egyik része fa szerkezet(ami a térkép vázlaton feltüntetésre került gazdasági épületként), ami 18 cm-es szigetelést kapott. A födém fa szerkezetű és 30 cm szigetelést kapott. A többi rész tégla szerkezetű, 30 cm széles, aminek szigetelése már elkészült a képeken még a tégla falazat látható. A három szoba teljesen elkészült, az egyikben konyha előkészítés van kialakítva. A fürdő, kamra is elkészült a képeken még a előkészítés látható. A fűtés jelenleg fával történik. Egy héten belül teljesen elkészül a ház, ekkor új képeket töltünk fel. A fő épűlet 10 év után kaphat fennmaradási engedélyt, ekkor tervet is kell készítettni és építés ügyi bírságot is kiszabhat a hatóság. Ezen a területen a nagyrésze a házaknak így épült.

A zártkert besorolás miatt lakáskölcsön nem vehető fel, mivel külterület. Az ingatlan házszámmal rendelkezik, ezért be lehet jelentkezni lakcímre.

A kertben 20 nm-es tároló is található.
A terület alkalmas akár növénytermesztésre, akár állattartásra, de kis ráfordítással alkalmassá tehető telephelynek, illetve cégeknek, irodának is, illetve befektetésre is alkalmas, kiadásra is alkalmas.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom a hívását, akár hétvégén is. bzs

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Balogh Zsolt

Balogh Zsolt

Hívjon bizalommal

+36-30-153-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vecsés
+36 29 268 048