Családi ház Eladó Gyömrő - Tövesmajori

Eladó Gyömrő Családi ház
60 m2Alapterület 2 Szoba
17 300 000 FtÁr
Loading... Loading
317456Azonosító
További adatok

849 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Fél komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2018 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Kizárólagosan a GDN hálózaton keresztül megvételre kínálok Gyömrőn Tövesmajor u.5020/13. szám alatt található 849 nm-es, zártkerti besorolású telket, 60 nm-es, 2 szobás házzal. Az utca ebben az évben aszfaltozva lesz és a csatorna, gáz is kiépülhet. Gyömrő város pályázaton nyert a fejlesztésre. Mivel külterület nem hitelezhető.

A ház mögött fa szerkezetű ház 12nm -es ami feltüntetésre került térkép vázlaton gazdasági épületként, alatta 10 nm pince található vasbeton alappal. A telek végében 30nm fa tároló is található. A fő épűlet 10 év után kaphat fennmaradási engedélyt, ekkor tervet is kell készítettni és építés ügyi bírságot is kiszabhat a hatóság. Ezen a területen a nagyrésze a házaknak így épült.

A Fő éplűlet 30 cm tégla falazattal rendelkezik még szigetelésre vár , a födém fa szerkezetű, akár be is építhető, 30 cm szigetelést kapott. A két szoba teljesen elkészült, az egyikben konyha előkészítés van kialakítva. A fürdőt még be kell fejezni, de ezeket és a szigetelést egyeztetés után igény szerint a tulajdonos kivitelezi. A fűtés jelenleg fával történik. A villany és a víz hálozat új, az épület 2018-ban épült.

A zártkert besorolás miatt lakáskölcsön nem vehető fel. Az ingatlan épületfeltüntetéssel rendelkezik, ezért be lehet jelentkezni lakcímre.

A szennyvíz tároló és a lépcső is elkészült.

A terület alkalmas akár növénytermesztésre, akár állattartásra, de kis ráfordítással alkalmassá tehető telephelynek, illetve cégeknek, irodának is, illetve befektetésre is alkalmas.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom a hívását, akár hétvégén is. bzs

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Balogh Zsolt

Balogh Zsolt

Hívjon bizalommal

+36-30-153-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vecsés
+36 29 268 048