Vendéglátás Eladó Vecsés - Bajcsy-Zsilinszky utca

Eladó Vecsés Vendéglátás
230 m2Alapterület 0 Szoba
35 000 000 FtÁr
308349Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1960 Építés éve

Vecsésen, a vasútállomás közvetlen közelében megvételre kínálok egy 230 nm-es, belső felújításon átesett, vendéglátóipari célra kiválóan alkalmas ingatlant, mely 549 nm-es telken helyezkedik el.

Az ingatlant 7 éve kibővítették, belülről teljesen felújították, casino/ kártya teremmé alakították át, de a törvényi szabályzások következtében ezt a tevékenységet meg kellett szüntetni. A felújítás során nagyon komoly hang- és hőszigetelő burkolattal látták el a falakat, figyelve arra, hogy ha az üzemeltető zenés szórakozóhelyet szeretne üzemeltetni, akkor a kiszűrődő zajok ne érjék el a megengedett határértéket.

Nagy alapterületű, és több vendégtérrel rendelkezik az egység, így többféle célra alkalmas lehet, a hasznosításának a fantázia szab határt.
Közvetlenül a vasútállomás mellett van, így megfelelő hasznosítás mellett nagy forgalomra lehet számítani.

Az épület külső felújítása az új tulajdonos feladata lesz, de kértünk árajánlatokat. A háznak egyetlen vályogfala van, a többi tégla. A teljes külső felújítás, beleértve a vályogfal cseréjét téglafalra, illetve a tető felújítását, 5-6 millió forintba kerül - konkrét kivitelezői ajánlattal rendelkezünk.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése van ezzel kapcsolatban, várom a hívását, akár hétvégén is. kd

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Kiss Dénes

Kiss Dénes

Hívjon bizalommal

+36-70-372-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vecsés
+36 29 268 048